8 Comments

  1. Budak Gaming
    Oktober 23, 2020 @ 5:41 pm

    Kenapa Saya Tak boleh buh top up penat je top up 30

    Reply

  2. Rukiah 3FMALINDO
    Oktober 23, 2020 @ 5:41 pm

    Woi sapa tolong…kenapa tk leh cek baki ni😤asal taip je 118 tu keluar kod MMI tdk sah apa benda tu.tolong jab tq

    Reply

  3. PU TRA
    Oktober 23, 2020 @ 5:41 pm

    Cara tambah tarihk gimana ya

    Reply

  4. nak tutup akaun ni
    Oktober 23, 2020 @ 5:41 pm

    Mcm butoh lgi line.. Bru ni pkai ok ja,pstu lama sikit guna umobile bt taik plk.. Pndai teknik umobile nk ambiik untung.

    Reply

  5. Troll malaysia
    Oktober 23, 2020 @ 5:41 pm

    Camne nak cek no telephone umobile aku?

    Reply

  6. Bitangrevalina Bintang
    Oktober 23, 2020 @ 5:41 pm

    U mobile no good jaringan lemah baki sering hilng ngesel guna umobile buat kwn tk payah umobile baru isi baki 30 hilang inernetpun tk boleh pakai

    Reply

  7. Mysz MahaRisyiee
    Oktober 23, 2020 @ 5:41 pm

    babi lah umobile saya dah topap rm30 xmsuk² pun pundek

    Reply

  8. One azmi357
    Oktober 23, 2020 @ 5:41 pm

    u mobile xada buat share credit ke mcm celcom or hotlink

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *